• Medi-Mondzorg in Zaandam - Parodontologie, halitose, implantaten en bleekbehandelingen

Ingrid Wafelbakker-Marner

Mag ik me even voorstellen, ik ben Ingrid Wafelbakker-Marner. Gelijktijdig met Willy ben ik afgestudeerd aan de opleiding mondhygiënisten in Amsterdam aan de Gemeente Universiteit, tegenwoordig de ACTA. Ik heb een aantal jaar gewerkt in Zeist en ben later vertrokken naar de Verenigde Staten. Ik heb een gedeelte van mijn opleiding moeten herhalen om ook daar mijn bevoegdheid te verkrijgen. Met ontzettend veel plezier heb ik er in verschillende praktijken gewerkt, in de San Francisco Bay Area, in Californië. Nu ben ik weer terug in de Zaanstreek, na 30 jaar is ‘t wel weer even wennen (dat Hollandse weer hè)…maar toch ook wel vertrouwd.. gek hoe het leven kan lopen.

Ik kwam Willy via de Bruist weer op het spoor. Onze gemeenschappelijke behandelings filosofie en persoonlijkheden leiden ons dan nu tot een samenwerking in de praktijk Medi-Mondzorg Mondhygiënisten van Willy, waar ik sinds 22/1/2020 op de woensdag nieuwe patiënten van harte tegemoet zie.

Medi-Mondzorg in Zaandam - Parodontologie, halitose, implantaten en bleekbehandelingen

© Copyright - Medi Mondzorg
Bel