Tanden bleken Zaandam

Wilt u uw tanden laten bleken? Ben je niet tevreden over de kleur van uw tanden en heeft u geen vertrouwen in alle manieren van tandenbleken die aangeboden worden op het internet? Dan willen wij u graag helpen bij het bleken van uw tanden vanuit onze tandartspraktijk in Zaandam. Tanden bleken bij tandarts staat namelijk garant voor kwaliteit en een stralend gebit.

Waarom tanden laten bleken?

Tanden verkleuren door de tijd. Tanden kunnen verkleuren door bijvoorbeeld het drinken van koffie en het roken van sigaretten, maar ook door het drinken van rode wijn. De vorming van tandbeen gaat namelijk uw hele leven door. Dit zorgt ervoor dat tanden donkerder van kleur worden gedurende de jaren. De laag tandbeen wordt namelijk dikker en de glazuurlaag van de tanden steeds dunner. Ook kunnen er na verloop van tijd barsten in het glazuur komen. Hierdoor dringen kleurstoffen uit voedsel en drinken nog gemakkelijker in de tand of kies.

Medi-Mondzorg in Zaandam - Parodontologie, halitose, implantaten en bleekbehandelingen

Kleur van uw tanden witter maken

Aan de hand van diverse staaltjes kunnen we u laten zien hoe wit we uw tanden kunnen maken. U kunt uw tanden heel erg wit laten maken, maar ook een meer natuurlijke look geven. Op deze manier zal niemand direct door hebben dat u uw tanden heeft laten bleken. De keuze is voor iedereen anders. Aan de hand van uw wensen kunnen we u een aantal kleuren laten zien. We bieden een ruime keuze aan, waardoor er altijd een kleurtint voor u bij zit.

Methoden om tanden te bleken

Een tandarts heeft diverse manieren om je tanden te bleken. Om precies te weten welke manier voor u het beste werkt, maken we graag een afspraak. Dan kunnen we advies op maat uitbrengen. Methoden om tanden te bleken zijn, bijvoorbeeld:

  • Tanden bleken met een bleekgel. De tandarts brengt een bleekgel aan op uw tanden die een tijdje moet inwerken. Met een laserlamp kan dit ‘inwerkproces’ versneld worden door de tandarts.
  • Tanden bleken met een gipsafdruk. De tandarts maakt een gipsafdruk van het gebit waarna u een passende kunststof lepel mee naar huis krijgt die u thuis kunt gaan vullen met bleekgel. Deze lepel houdt u thuis een aantal uren in uw mond en na één tot vier weken is het resultaat te zien.
  • Tanden bleken van binnenuit. Als tanden verkleurd zijn door een wortelkanaalbehandeling, kan de tandarts de betreffende plek ook van binnenuit bleken. In de tand wordt een bleekmiddel aangebracht. De tand wordt hierna afgesloten met een tijdelijke vulling. Na een aantal dagen zal de tand geleidelijk lichter worden.

Wilt u uw tanden laten bleken in onze tandartsenpraktijk in Zaandam? Maak dan een afspraak via (075) – 641 46 53 of kom langs bij ons in de praktijk om een afspraak te maken.

© Copyright - Medi Mondzorg
Bel