Voorstellen

Mijn naam is Willy Kloosterboer-Eschweiler en ik ben in 1983 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam (tegenwoordig ACTA).

Ik ben sinds 1983 werkzaam geweest als mondhygiënist in Ziekenhuis De Heel, in eerste instantie in dienst van de kaakchirurgen. Ik heb in die tijd ook altijd patiënten van verwijzende tandartsen in de omgeving behandeld, naast de patiënten die ik via de kaakchirurg zag.

In 2003 deed zich de gelegenheid voor om mij binnen het Zaans Medisch Centrum te Zaandam vrij te vestigen, wat ik met beide handen heb aangegrepen.

Nu vanaf 1 oktober 2015 is mijn praktijk verhuisd naar Gezondheidscentrum Zaandam Oost, Heijermansstraat 143A. De samenwerking met de kaakchirurgen van het Zaans Medisch Centrum blijft gewoon bestaan.

Ik werk op maandag, dinsdag en donderdag.

Ook u bent met of zonder verwijzing van harte welkom.

Ingrid Wafelbakker-Marner

Mag ik me even voorstellen, ik ben Ingrid Wafelbakker-Marner. Gelijktijdig met Willy ben ik afgestudeerd aan de opleiding mondhygiënisten in Amsterdam aan de Gemeente Universiteit, tegenwoordig de ACTA. Ik heb een aantal jaar gewerkt in Zeist en ben later vertrokken naar de Verenigde Staten. Ik heb een gedeelte van mijn opleiding moeten herhalen om ook daar mijn bevoegdheid te verkrijgen. Met ontzettend veel plezier heb ik er in verschillende praktijken gewerkt, in de San Francisco Bay Area, in Californië. Nu ben ik weer terug in de Zaanstreek, na 30 jaar is ‘t wel weer even wennen (dat Hollandse weer hè)…maar toch ook wel vertrouwd.. gek hoe het leven kan lopen.

Ik kwam Willy via de Bruist weer op het spoor. Onze gemeenschappelijke behandelings filosofie en persoonlijkheden leiden ons dan nu tot een samenwerking in de praktijk Medi-Mondzorg Mondhygiënisten van Willy, waar ik sinds 22/1/2020 op de woensdag nieuwe patiënten van harte tegemoet zie.

© Copyright - Medi Mondzorg
Call Now ButtonBel
Open chat
Waar kan ik u mee helpen?